ANKARA / KEÇİÖREN - Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu

Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu

ADNAN MENDERES MAH. 1055 SK. NO 9A KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Eğitim ve Öğretimde,çevresinde ve ilinde tercih edilen,değerlerine bağlı okul olmak.
Misyon
Güvenli,temiz,ferah ortamda öğrencilerimizn yeteneklerini ortaya çıkaran,Türk Milli Eğitimi´nin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmek için,çağın gerekleri ile donanmış,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,değerlerinin farkında,hedefleri olan sorumluluk sahibi,mutlu bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak.
Doğalgaz-kalorifer
Şehir içi ulaşımla Kızılay´dan tek vasıtayla rahatlıkla okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Keçiören Aktepe´de merkez sayılacak ve kolay ulaşılabilecek bir noktada.Kuzey kentin yanıbaşında , büyük marketlere ve ihityaç duyulan esnaflara , spor tesislerine kolaylıkla ulaşılabilecek bir konumdadır.Yeni apartmanların arasında olan okulumuz çevresinde yerleşmeyi düşünenler Ankara ortalamasının biraz altında kiralık ve satılık daireler bulabilirler.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ulus:5,5 km , Kızılay:8 km , Kuyubaşı:1000 m , Dutluk:1000 m , Gazino:1750 m , Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığa 4,5 km , Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 11 km uzaklıkta