ANKARA / KEÇİÖREN - Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu

Mrt

Dilimizin Zengiklikleri Projesi eylem planına göre Mart Ayı masal okumaları kapsamında okur yazar buluşması gerçekleştirdik.

Mrt

İyilik hiçbir maddi karşılık beklemeden yapılan yardım demektir. İyilik yapmak bizleri mutlu eder. Kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Bunun yanında iyilik yapılan kişi de sevinmiş olur. Böylece iyilik, suya atılan taşın yaydığı dalga gibi halka halka genişler ve herkesi içine alır. Yapılan ufak bir iyilik, diğer taraftan çok büyük bir iyiliğe dönüşebilir.

Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu olarak "Minik Melekler Yüreklere Dokunuyor" projesi ile iyilik hareketi başlatıyoruz.

Tüm paydaşlarımızı iyilik hareketine bekliyoruz.

Sevgili Öğretmen arkadaşlarımız ve velilerimiz para yüklenmiş kartlarla,nakdi ya da ayni yardımlarla iyilik hareketimize katkı sağlayabilirsiniz.

Başvurularınızı okul idaresine yapabilirsiniz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri etkinlikleri kapsamında okulumzda yapılan sergimizden kareler...